مجله تاپ‌ناز‌

معرفی ثروتمندترین کشورهای دنیا و دلیل ثروتمندی آنها

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

دلیل پولدار بودن کشورهای ثروتمند

آشنایی با ثروتمندترین کشورهای دنیا

کشورهای بسیاری در دنیا به دلیل بالا بودن سرانه‌ی تولید ناخالص داخلی‌شان ثروتمند محسوب می‌شوند و مردم در این کشورها از بالاترین استانداردهای زندگی برخوردارند.

برخی از کشورهای جهان با وجود اینکه از مساحت کوچکی برخوردار هستند، ولی به واسطه شاخص‌های اقتصادی در رده ثروتمندترین کشورهای دنیا قرار دارند و از اینرو، محیط بسیار مناسبی را برای شهروندانشان فراهم کرده‌اند.

۱۰. عربستان سعودی

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

دلیل ثروتمند بودن عربستان همان طور که می‌دانید نفت است. در واقع عربستان از نظر ذخایر نفتی در دنیا بهترین بوده است. اقتصاد این کشور بر پایه‌ی نفت و گاز بنا گذاشته شده و سرانه‌ی تولید ناخالص داخلی آن ۵۳۶۲۴ دلار است. در این کشور، خارجی‌های زیادی مشغول به کار هستند و نقش مهم و حیاتی را در اقتصاد این کشور بازی می‌کنند. عربستان علاوه بر نفت و گاز، منبع غنی از طلا، نقره، مس، آهن، منیزیم، سرب، سولفور و غیره است. خرمای این کشور نیز در سطح جهانی به فروش می‌رسد. خصوصی‌سازی برخی از بخش‌های خدماتی مثل آموزش، بهداشت، کنترل ترافیک، برق، مخابرات، آب و غیره باعث پیشرفت بیشتر این کشور در این حوزه‌ها شده است.

۹. سوئیس

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

زیباترین کشور دنیا جز ثروتمندترین‌های دنیا هم محسوب می‌شود. سوئیس را به صنعت قدرتمند شکلات و ساعتش می‌شناسند. هر چند نباید لبنیات مشهور این کشور را هم از یاد برد. سرانه‌ی تولید ناخالص ملی در این کشور ۵۶,۰۰۰ دلار است. پس از پایان یافتن جنگ جهانی دوم، سوئیس به عنوان امن‌ترین مکان برای ذخیره‌ی پول اعلام شد. این کشور دارای بهترین شفافیت حکومتی، آزادی‌های شهروندی، کیفیت زندگی و پیشرفت فردی است. این کشور به قدری از نظر مالی امن است که سرمایه‌گذاران بزرگی را میزبانی می‌کند. نستله، سیکا ای جی، نوارتیس، روش، سارنافیل و غیره از برندها و کمپانی‌های مشهور سوئیسی هستند. از کالاهای مهمی که سوئیس صادر می‌کند می‌توان به ساعت، جواهر، لوازم ارتوپدی، واکسن و گلیکوزید، سنگ معدن خام و فلزات اشاره کرد. مهم‌ترین واردات این کشور هم شامل خودرو، جواهرات، دارو و غیره می‌شود. کشوری با کوهستان‌های بلند و طبیعت بسیار زیبا و آرام که می‌تواند مقصد بسیار مناسبی از لحاظ گردشگری باشد.

۸. آمریکا

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

آمریکا هم به دلیل ثروت بسیار زیادش جزو ثروتمندترین‌های دنیا است. این کشور از لحاظ تولید نفت و گاز هم جزو برترین‌های دنیا محسوب می‌شود. جمع ثروت شخصی در این کشور ۶۳/۵ تریلیون دلار بوده و این کشور از نظر شاخص جینی (شاخصی اقتصادی برای محاسبه‌ی توزیع ثروت در میان مردم) چهارمین کشور با بالاترین درآمدهای فردی است. در واقع نیازی نیست آمریکا برای بهتر کردن اقتصادش تلاش مضاعفی انجام دهد، چون در حال حاضر نیز بهترین است. آموزش در این کشور در سطح بسیار بالا و مطلوبی قرار دارد و سیستم بهداشتی و سلامت نیز جز بهترین‌ها در دنیا است. تولید ناخالص داخلی در این کشور ۹۱۴/۱۷ تریلیون دلار بوده و بزرگ‌ترین بورس جهان متعلق به آمریکا است. جمعیت این کشور ۳۱۰ میلیون نفر است.

۷. هنگ‌کنگ

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

هنگ‌کنگ به دلیل شاخص بالای تولید ناخالص داخلی جز ثروتمندترین‌ها و پیشرفته‌ترین‌های دنیا است. این کشور دارای بازار اختصاصی مالی بین‌المللی است و دولت‌مردانش به شدت مشغول به دست آوردن سود بیشتر هستند. هنگ‌کنگ را کشور میلیاردرها می‌دانند، میلیاردرهایی مثل لی کا شینگ، لی شائو کی، ری موند، توماس و غیره. جمعیت این کشور ۷/۱۵۵ میلیون نفر است و مهاجران کاری زیادی دارد.

۶. نروژ

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

نروژ از نظر صادرات بهترین است و مواردی چون گاز، نفت خام و نفت تصفیه شده را صادر می‌کند. جمعیت اندک ۴/۹۷ میلیون نفری این کشور از این همه درآمد بهره‌ی فراوان می‌برند و در سطح رفاهی مناسبی زندگی می‌کنند. سرانه‌ی تولید ناخالص داخلی نروژ ۶۷۴۴۵/۲۰ دلار است و غذای دریایی، آب و مواد معدنی به اندازه‌ی کافی برای همه وجود دارد. اکتشاف و تولید نفت، نیروی هیدروالکتریک و شیلات جزو مواردی هستند که باعث رونق وضعیت اقتصادی نروژ شده‌اند. در این کشور همگی برای پیشرفت تلاش می‌کنند و دولت با شفافیت به کار خودش ادامه می‌دهد. اداره‌ی امور مالی به صورت فعالانه برای رسیدگی کردن به بودجه در حال تلاش است و این‌ها تنها بخشی از فعالیت‌های مثبتی است که برای رونق اقتصادی نروژ انجام می‌شود

۵. کویت

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

کویت هم جزو کشورهایی است که ثروتش را مدیون تولید نفت خام به میزان ۱۰۲ میلیارد بشکه و سرانه‌ی تولید ناخالص داخلی ۷۰۹۱۳/۵۶ دلار است. این کشور علاوه بر نفت خام فراورده‌های نفتی متعددی را نیز صادر می‌کند. بانک ملی این کشور جز پیشرفته‌ترین‌ها در دنیای عرب است. علاوه بر نفت، کشاورزی نیز در بالا رفتن سرانه‌ی تولید ناخالص ملی تاثیر داشته است.

۴. برونئی

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

برونئی کشوری است در جنوب شرقی آسیا که با سرانه‌ی تولید ناخالص داخلی ۷۲۳۷۰/۴۵ دلار، صادرات نفت، غذا و گاز توانسته جزو ثروتمندترین‌ها در دنیا باشد. این کشور کوچک است و بسیاری از محصولاتش وارد می‌شود. جالب است بدانید که برند حلال را برونئی وارد بازار کرده است. اسپارک اینوستمنت یکی از مهم‌ترین پیشرفت‌های حاصل شده توسط کمپانی متانول برونئی است و بزرگ‌ترین نقطه‌ی عطف این کشور محسوب می‌شود. به علاوه یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های LNG نیز در این کشور بنا شده است.

۳. سنگاپور

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

سنگاپور یکی از جذاب‌ترین مکان‌ها از نظر گردشگری است. پایتخت این کشور شهر سنگاپور بوده و بسیار زیبا است. سرانه‌ی تولید ناخالص داخلی در سنگاپور ۷۰۵۹۸/۱۰ دلار است. اقتصاد، آموزش، سلامت، امنیت، آزادی‌های شخصی و دولتِ خوب، تماما عواملی هستند که سنگاپور را در دنیا جز قدرتمندترین‌ها و ثروتمندترین‌ها کرده‌اند. در مدت ۲۲ سال، تولید ناخالص داخلی این کشور دو برابر شده و همین امر از سنگاپور یک کشور گران ساخته است. جالب است بدانید که دولت به مردمش خانه‌های لوکس و گران می‌دهد و کیفیت زندگی در این کشور بسیار بالا است.

۲. لوکزامبورگ

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

لوکزامبورگ دومین کشور کوچک و ثروت‌مندترین کشور دنیا بوده و سرانه‌ی تولید ناخالص ملی در این کشور ۹ برابر میانگین جهانی یعنی ۹۷۶۲۲ دلار است. هیچ پولی در این منطقه برای ارتش به هدر نمی‌رود و هیچ هزینه‌ای صرف جاده‌سازی نمی‌شود. مردم این کشور ثروتمند و تحصیل‌کرده هستند و در بخش‌هایی چون بانک، ارتباطات و انتقالات مشغول به کار هستند. مقدار بیکاران این کشور تنها ۵/۵ درصد است. مالیات بسیار پایین است و رازهای بسیاری پشت این پیشرفت وجود دارد.

۱. قطر

کشور های تروتمند, دلیل پولدار شدن کشورها

قطر که رتبه‌ی اول در این فهرست را دارد، این پیشرفت را مدیون منابع غنی نفتی و گازی‌اش است. این کشور به علاوه دارای سوخت‌های فسیلی دیگر هم است. از دیگر فعالیت‌های قطر می‌توان به پتروشیمی، تولید فولاد و کود شیمیایی نیز اشاره کرد. سرانه‌ی تولید ناخالص داخلی این کشور ۱۴۰۶۴۹ دلار بوده و به دلیلِ همین ثروت بی‌نهایتش هم برای جام جهانی انتخاب شده است.

منبع کجارو

مطالب مشابه را ببینید!