مجله تاپ‌ناز‌

انواع مدل پاپوش بافتنی بچگانه + آموزش بافت پاپوش بچگانه

پاپوش 1

همان قدر که ما برای برداشتن اولین قدم های کودک خود هیجان و اشتیاق داریم، آن ها هم به شدت ذوق دارند که با پاهای خودشان راه بروند و قدم به این دنیا بگذارند. برای بچه هایی که راه نمی روند توصیه می شود که از کفش استفاده نکنند و به جای آن بهتر است از جوراب و پاپوش استفاده کنند، زیرا راحت تر هستند.

پاپوش 8

پاپوش بافتنی بچگانه یکی از لباس های کاربردی در فصل های پاییز و زمستان است که هم برای راحتی و مراقبت از پای کودکان و هم به دلیل زیبایی مورد توجه قرار می گیرد. این نوع پاپوش ها بسیار گرم و نرم هستند و با طرح ها و رنگ های متنوعی تهیه می شوند.

پاپوش 4

انواع پاپوش های نوزادی می توانند از پارچه دوخته شوند و یا از کاموای نرم بافته شوند و همچنین از مواد طبیعی دیگر مانند چرم، جیر، مخمل و … نیز می توانند تهیه شوند. جنس نخ هایی که برای بافت این پاپوش ها مورد استفاده قرار می گیرند بسیار نرم و مرغوب است و به گونه ای است که پاهای کوچک و حساس کودکان را در روزهای سرد، گرم نگه می دارد.

پاپوش 2

علاوه بر این، پاپوش های بافتنی معمولاً بدون هیچ گونه زبری یا حساسیتی می باشند و بچه ها می توانند با آن ها در خانه به راحتی راه بروند و بازی کنند. این پاپوش های بافتنی با انواع نخ های طبیعی و مصنوعی تهیه می شوند. نخ های پشمی طبیعی دارای گرمای بیشتر و مقاومت بالاتری در برابر سایش هستند و از طرف دیگر نخ های پنبه ای برای فصل های گرم مناسب تر هستند.

مطلب مشابه: مدل دستکش بافتنی زنانه + مدل های بافتنی شیک دوست داشتنی

پاپوش 7

برای نوزادانی که پوست حساسی دارند باید نخ های ضد حساسیت و بدون مواد شیمیایی را انتخاب کنید. پاپوش های بافتنی بچگانه طراحی های متفاوتی دارند و با طرح ها و رنگ های متنوعی تولید می شوند که هر کدام جذابیت و کاربرد خاص خود را دارند و به والدین این امکان را می دهند که متناسب با سلیقه و استایل کودک، بهترین انتخاب را داشته باشند.

پاپوش 1

طرح های کلاسیک و مینیمال پاپوش های بافتنی، برای ست کردن با انواع لباس های بچگانه مناسب هستند. طرح های فانتزی نیز شکل و رنگ های بامزه و منحصر به فردی دارند و جلوه خاصی به استایل کودک می بخشند.

پاپوش 9

با توجه به رشد سریع نوزادان، تولید کنندگان سعی می کنند پاپوش های بافتنی بچگانه را در سایز بندی مختلفی ارائه دهند تا والدین بتوانند در دوره های مختلف رشد نوزاد از آن استفاده کنند.

مطلب مشابه: آموزش بافت پاپوش قلاب بافی + تصاویر از پاپوش های شیک قلاب بافی شده زیبا

پاپوش 4

این پاپوش ها به گونه ای طراحی می شوند که کاملا اندازه ی پای نوزاد باشند تا از لغزش و حرکت بیش از حد پا در کفش جلوگیری کنند. پاپوش ها معمولا دارای کش های قبل تنظیم هستند که باعث راحتی بیشتر کودک می شود.

پاپوش 2

یکی دیگر از نکات مهم در انتخاب پاپوش های بافتنی نوزادی، امکان شست و شوی راحت آن ها است. اکثر این پاپوش ها قابلیت شست و شو با دست یا ماشین لباسشویی را دارند و بعد از شست و شو شکل خود را حفظ می کنند.

پاپوش 3

والدین با انتخاب درست پاپوش های بافتنی می توانند از این محصول تا مدت زمان بیشتری استفاده کنند و دیگر نگران خرابی یا تغییر شکل پاپوش نداشته باشند. پاپوش های بافتنی نوزادی یک هدیه دوست داشتنی و کاربردی برای سیسمونی و تولد نوزادان به شمار می روند.

پاپوش 1

این نوع پاپوش ها معمولا در فصل های پاییز و زمستان بیشتر استفاده می شوند و به دلیل گرما، راحتی و زیبایی خود دارای جذابیت خاصی برای نوزادان و والدین هستند. این محصولات به عنوان یک اکسسوری شیک و مناسب در کنار سایر لوازم سیسمونی نوزاد قرار می گیرند.

پاپوش 6

اکثر خانم ها دوست دارند کفش و پاپوش های نوزاد و کودکشان، هنر دست خودشان و نشانی از خلاقیت آن ها باشد. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید و قصد بافت یک جفت پاپوش بافتنی زیبای دخترانه یا پسرانه را دارید، به ایده های زیبا و جدیدی برای این کار نیاز دارید.

مطلب مشابه: آموزش بافت ساق دست بافتنی به چند روش مختلف

پاپوش بافتنی اسپرت

هنرهای دستی این روزها طرفداران زیادی دارند و بسیاری از خانم های خوش ذوق و خوش سلیقه تمایل دارند که این هنرها را آموزش ببینند. پاپوش های بافتنی نوزادی برای دختر و پسر دارای مدل ها و رنگ های بامزه و متنوعی هستند.

انواع پاپوش نوزادی

یکی از ساده ترین و کاربردی ترین هنرها، بافتنی با قلاب و دو میل می باشد، در نزدیکی به فصل پاییز و زمستان می توانید با استفاده از کامواهای رنگی بسیار زیبا انواع پاپوش بافتنی را ببافید. توجه داشته باشید پاپوش نوزادی حتما باید از نخ های نرم پنبه و یا پارچه های نخی باشد تا پای کودک اذیت نشود.

روش بافت پاپوش بندی فانتزی

پاپوش 3

رج ۱: ۵ زنجیره می زنیم و بعد از گرد کردن داخل حلقه با ۳ زنجیره بافت را شروع می کنیم و با 7 پایه بلند رج اول را تمام می کنیم. رج ۲: ۳ زنجیره می زنیم و این بار در هر دانه ۲ پایه بلند می بافیم یعنی ۱۴ پایه بلند می بافیم. رج ۳: این رج را هم مانند رج قبل می بافیم، یعنی در هر دانه ۲ پایه بلند می بافیم تا تعداد پایه ها به ۲۸ برسد.

رج های ۴ تا ۱۳: حالا تا رج ۱۳ در هر دانه یک پایه بلند می بافیم. وقتی که پایه ای اضافه نشود همان طور که می بافیم بافتمان حالت کاسه می شود. البته شما می توانید بر اساس سایز پای کودک خود تعداد رج هایی که ساده می بافید را کم یا زیاد کنید.

در مرحله بعد نوبت بافت کف و دو طرف پاپوش است که برای این کار به تعداد ۲۰ دانه اول را می بافیم و به بقیه دانه ها کاری نداریم و بافت را بر می گردانیم و با بافتن ۳ زنجیره به رج بعد می رویم. ۸ رج بعدی را هم به همین صورت می بافیم.

رج ۲۲: به اول و آخر بافت یک پایه بلند اضافه می کنیم. یعنی اول رج ۳ زنجیره می زنیم و دانه اول را با ۲ پایه بلند شروع می کنیم، بعد دانه های بعدی هر دانه یک پایه بلند می بافیم و در انتها دانه آخر را ۲ پایه بلند می بافیم.

رج ۲۳ تا ۲۵: در هر دانه یک پایه بلند می بافیم. رج ۲۶: دوباره مثل رج ۲۳ یکی اول و یکی آخر رج اضافه می کنیم و در هر دانه یک پایه بلند می بافیم. در اینجا بافت پاپوش تقریبا به اتمام رسیده است. البته شما با توجه به سایز مورد نظر خود می توانید تعداد رج ها را کم یا زیاد کنید.

حالا با نخ و سوزن قسمت انتهایی پاپوش را از داخل کار می دوزیم. تا اینجا اسکلت اصلی پاپوش بافته شده است و برای تزیین پاپوش با رنگ متفاوت دور تا دور پاپوش را می بافیم؛ به این صورت: یک پایه کوتاه ۲ زنجیره، ۲ دانه بعد یک پایه کوتاه، تا آخر کار همین روند را ادامه می دهیم.

پاپوش کاموایی دخترانه
پاپوش 6
پاپوش 10
پاپوش
پاپوش 5

مطلب مشابه: طرح های گلدوزی روی بافتنی + تصاویر از لباس های بافتنی زیبای گلدوزی شده

مطالب مشابه را ببینید!