مسکن استیجاری تهران به مرحله تحویل رسید؛ ۱۵۰۰ واحد آماده واگذاری شد

مسکن استیجاری تهران وارد مرحله تحویل شد

طرح مسکن استیجاری تهران پس از پایان ثبت‌نام و تشکیل پرونده متقاضیان وارد مرحله پالایش و تخصیص واحد شده است. رضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، اعلام کرده حدود ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای این طرح در استان تهران تأمین شده و بخشی از واحدها هم‌اکنون آماده سکونت هستند.

به گفته خالقی، ثبت‌نام این طرح در هفته دولت انجام شد و پرونده متقاضیان اکنون در مرحله پالایش دستی قرار دارد. پس از مشخص شدن متقاضیان واجد شرایط، فرآیند تعیین محل و تحویل واحدها انجام خواهد شد.

مسکن استیجاری تهران به مرحله تحویل رسید؛ ۱۵۰۰ واحد آماده واگذاری شد

تحویل واحدهای مسکن استیجاری از آبان

بر اساس برنامه اعلام‌شده از سوی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، تحویل واحدهای مسکن استیجاری از آبان‌ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود. با این حال، واحدهایی که مراحل آماده‌سازی آنها به پایان رسیده است، در صورت تکمیل روند اداری، امکان تحویل زودتر نیز دارند.

این واحدها متناسب با تعداد متقاضیان تأییدشده تأمین شده‌اند و طبق اعلام مسئولان، به صورت تجهیزشده و آماده سکونت در اختیار واجدان شرایط قرار خواهند گرفت.

۱۵۰۰ واحد مسکن استیجاری در تهران و شهرهای اطراف

ظرفیت در نظر گرفته‌شده برای اجرای این طرح در استان تهران حدود ۱۵۰۰ واحد است. از این تعداد، حدود ۱۲۰۰ واحد توسط اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران و حدود ۳۰۰ واحد توسط شرکت عمران شهرهای جدید تأمین شده است.

نکته مهم درباره محل واحدها این است که تمام ظرفیت طرح در داخل شهر تهران قرار ندارد. بخش قابل توجهی از واحدها در شهرهای اقماری استان تهران تأمین شده‌اند و همین موضوع باعث شده مسئولان از برخی متقاضیان بخواهند در صورت امکان، شهرهای دیگر استان را نیز برای سکونت انتخاب کنند تا روند تخصیص و تحویل با سرعت بیشتری انجام شود.

واحدهای مناطق ۱۵ و ۱۸ تهران و قرچک

طبق اظهارات رضا خالقی، در چارچوب دستورالعمل طرح مسکن «آشیانه»، واحدهای استیجاری باید در مناطق متوسط و پایین‌تر تأمین شوند.

در مناطق ۱۵ و ۱۸ تهران واحدهایی برای این طرح تأمین شده که در زمان اعلام این خبر همچنان در مرحله تجهیز قرار داشتند. در مقابل، ظرفیت قابل توجهی در شهر قرچک ایجاد شده و واحدهای تأمین‌شده در این شهر آماده سکونت اعلام شده‌اند.

بنابراین متقاضیانی که هنگام ثبت‌نام شهر تهران را انتخاب کرده‌اند، ممکن است در مرحله تخصیص با گزینه‌های مربوط به شهرهای اطراف نیز روبه‌رو شوند.

تعداد متقاضیان کمتر از ظرفیت واحدهاست

تعداد متقاضیان کمتر از ظرفیت واحدهاست

یکی از نکات اعلام‌شده درباره این طرح، پایین‌تر بودن تعداد متقاضیان تأییدشده نسبت به ظرفیت موجود است. خالقی گفته است با توجه به این وضعیت، در تأمین واحد مسکونی برای متقاضیان واجد شرایط مشکلی وجود ندارد.

در نتیجه، مرحله فعلی بیشتر بر پالایش پرونده‌ها، تعیین محل سکونت و تخصیص واحدها متمرکز است و پس از تکمیل این مراحل، واگذاری خانه‌ها طبق برنامه انجام خواهد شد.

آخرین وضعیت مسکن استیجاری تهران

بر اساس آخرین اظهارات مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، حدود ۱۵۰۰ واحد مسکن استیجاری برای متقاضیان این طرح در استان تأمین شده است. بخشی از این واحدها در مناطق ۱۵ و ۱۸ تهران و بخش قابل توجهی نیز در شهرهای اقماری از جمله قرچک قرار دارد.

پرونده متقاضیان همچنان در مرحله پالایش دستی قرار دارد و تحویل واحدها از آبان ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد؛ هرچند واحدهای آماده می‌توانند پس از تکمیل مراحل مربوط، زودتر نیز واگذار شوند.

نویسنده مطلب

امیرسالار کریمی، نویسنده ارشد تیم تحریریه. از ابتدا در کنار مدیر مجموعه، در شکل‌دهی به هویت محتوایی سایت نقش داشته‌ام. هر آنچه در حوزه‌های فناوری، دیجیتال مارکتینگ، استارتاپ، بررسی ابزارها و تحلیل روندهای روز می‌خوانید، حاصل نگاه و قلم من است.بیش از ۵ سال است که به عنوان یکی از سئوکاران مجموعه، استراتژی محتوایی و بهینه‌سازی فنی سایت را نیز پیش می‌برم؛ تا مطالب نه تنها از نظر عمق و کاربرد ارزش خواندن داشته باشند، بلکه در فضای وب هم دیده شوند و به دست مخاطبِ واقعی‌شان برسند.نگارش بیوگرافی‌های تخصصی و مقالات تحلیلی سایت نیز بخش دیگری از کار من است؛ آثاری که در آنها همیشه کوشیده‌ام دانش فنی را با زبانی ساده و روان درآمیزم.باور همیشگی‌ام این بوده که تکنولوژی باید در خدمت انسان باشد، ابزارها را باید با نگاهِ کاربردی دید و هر تحلیلی را بهانه‌ای برای تصمیم‌گیری بهتر دانست.

مطالب مشابه را ببینید!