هشدار امنیتی اپل به کاربران آیفون در ۹۹ کشور درباره جاسوس‌افزارها

شرکت اپل با ارسال هشدارهای امنیتی برای کاربران آیفون در ۹۹ کشور جهان، درباره حملات سایبری پیچیده و استفاده از جاسوس‌افزارها هشدار داده است. بر اساس اعلام این شرکت، حملات مورد اشاره بسیار هدفمند و پرهزینه هستند و بیشتر افرادی را نشانه می‌گیرند که به دلیل فعالیت‌های حرفه‌ای یا موقعیت اجتماعی خود در معرض تهدیدهای سایبری قرار دارند.

هشدار امنیتی اپل به کاربران آیفون در ۹۹ کشور درباره جاسوس‌افزارها

هشدار اپل درباره حملات جاسوس‌افزاری به کاربران آیفون

طبق گزارش منتشرشده، اپل به شماری از کاربران آیفون در ۹۹ کشور اطلاع داده است که ممکن است هدف حملات سایبری با استفاده از جاسوس‌افزارها قرار گرفته باشند.

این شرکت اعلام کرده چنین حملاتی معمولاً با برنامه‌ریزی و هزینه قابل‌توجه انجام می‌شوند و برخلاف حملات سایبری عمومی، افراد مشخصی را هدف قرار می‌دهند. به همین دلیل، دریافت هشدار امنیتی از سوی اپل موضوعی است که کاربران باید آن را جدی بگیرند.

چه افرادی بیشتر در معرض حملات جاسوس‌افزاری هستند؟

بر اساس توضیحات اپل، حملات جاسوس‌افزاری بیشتر متوجه افرادی است که به دلیل موقعیت شغلی، فعالیت اجتماعی یا دسترسی به اطلاعات حساس، ممکن است برای مهاجمان اهمیت داشته باشند.

از جمله گروه‌هایی که بیشتر در معرض این تهدیدها قرار می‌گیرند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روزنامه‌نگاران و فعالان رسانه‌ای
  • فعالان حقوق بشر
  • سیاستمداران
  • دیپلمات‌ها

این حملات معمولاً به شکل هدفمند انجام می‌شوند و هدف آن‌ها دسترسی غیرمجاز به اطلاعات یا فعالیت‌های دیجیتال افراد موردنظر است.

اپل از ارسال هشدار به کاربران بیش از ۱۵۰ کشور خبر داد

اپل از ارسال هشدار به کاربران بیش از ۱۵۰ کشور خبر داد

اپل همچنین اعلام کرده است که از مردادماه تاکنون، به کاربران خود در بیش از ۱۵۰ کشور جهان درباره تهدیدهای مرتبط با جاسوس‌افزارها هشدار داده است.

این آمار نشان می‌دهد هشدارهای امنیتی اپل محدود به یک منطقه جغرافیایی خاص نیست و کاربران کشورهای مختلف را دربرمی‌گیرد. با این حال، در اطلاعات منتشرشده جزئیات بیشتری درباره هویت مهاجمان، روش دقیق نفوذ یا تعداد نهایی دستگاه‌های آلوده ارائه نشده است.

جمع‌بندی

اپل با ارسال هشدار امنیتی برای کاربران آیفون در ۹۹ کشور، بار دیگر نسبت به حملات هدفمند جاسوس‌افزاری هشدار داده است. این شرکت می‌گوید روزنامه‌نگاران، فعالان حقوق بشر، سیاستمداران و دیپلمات‌ها از جمله اهداف اصلی این حملات هستند. همچنین طبق اعلام اپل، از مردادماه تاکنون کاربران بیش از ۱۵۰ کشور درباره چنین تهدیدهایی هشدار دریافت کرده‌اند.

نویسنده مطلب

امیرسالار کریمی، نویسنده ارشد تیم تحریریه. از ابتدا در کنار مدیر مجموعه، در شکل‌دهی به هویت محتوایی سایت نقش داشته‌ام. هر آنچه در حوزه‌های فناوری، دیجیتال مارکتینگ، استارتاپ، بررسی ابزارها و تحلیل روندهای روز می‌خوانید، حاصل نگاه و قلم من است.بیش از ۵ سال است که به عنوان یکی از سئوکاران مجموعه، استراتژی محتوایی و بهینه‌سازی فنی سایت را نیز پیش می‌برم؛ تا مطالب نه تنها از نظر عمق و کاربرد ارزش خواندن داشته باشند، بلکه در فضای وب هم دیده شوند و به دست مخاطبِ واقعی‌شان برسند.نگارش بیوگرافی‌های تخصصی و مقالات تحلیلی سایت نیز بخش دیگری از کار من است؛ آثاری که در آنها همیشه کوشیده‌ام دانش فنی را با زبانی ساده و روان درآمیزم.باور همیشگی‌ام این بوده که تکنولوژی باید در خدمت انسان باشد، ابزارها را باید با نگاهِ کاربردی دید و هر تحلیلی را بهانه‌ای برای تصمیم‌گیری بهتر دانست.

مطالب مشابه را ببینید!